Billiglejebil.dk

SuperBilligBilleje.dk

- Når du enkelt vil leje bil over nettet - billigt!

 
 
 

Lejebil

Søg efter lejebil

Danmark

Europa

Asien

Nordamerika

Mellemamerika

Sydamerika

Afrika og Mellemøsten

Oceania

Generel info og gode råd

Andre biludlejningsfirmaer

Afbestil din lejebil

Find din voucher

Ændre din booking

Generelle lejeregler

Bilklasser

Lavere benzinforbrug

Spar penge

Sikkerhed

Om SuperBilligBilleje.dk

Om os

Kontakt

Forsiden

 
 
 

Lejebil i Valencia, Spanien

I samarbejde med Cartrawler kan vi herunder tilbyde dig den billigste pris på billeje i Valencia, Spanien. Når du skal leje bil bør du sammenligne de forskellige selskabers priser og reservere udlejningsbilen i god tid for at opnå den billigste pris. Det første gør Cartrawler for dig.

Cartrawler leder blandt 100 forskellige biludlejningsfirmaer for at finde den billigste pris på en udlejningsbil. Den pris, du ser, er den, du betaler - der tilføjes ingen yderligere afgifter. Prisen inkluderer endda tyveriforsikring, kollisionsforsikring, fri kilometer (som regel) og lufthavnsskatter - og så er der intet afbestillingsgebyr (læs mere her).

Du får via e-mail besked om, fra hvilket selskab du skal hente din lejebil, ganske kort efter din bestilling.

____________________________________________

____________________________________________

Værd at vide hvis du vil leje udlejningsbil i Valencia, Spanien

Valencia er Spaniens tredje største by og er beliggende lidt syd for Barcelona. Valencia ejer både den hellige gral og opskriften på ægte paella. Men det er ikke nok. Byen ofrer nu millioner på at blive fremtidens spanske turistby.

Er du bare lidt kultur kunst eller historie interesseret så myldre det med interessante seværdigheder og sightseeing i Valencia.

Med sin geografiske placering har Valencia altid haft stor historisk betydning som Spaniens port til Middelhavet, mere end 20% af Spaniens eksport går via havnen i Valencia. Den nære beliggenhed ved havet med smukke strande og det åbne hav giver byen en særlig charme. Midt i 1990-erne besluttede bystyret at udvikle Valencia fra at være en industriby (tekstiler, kemikalier, skibsværft, bryggeri mv.) til en turistby. Man gik i gang med at restaurere landemærker som de gamle byporte og klostrene, ligesom strandene nær byen fik en kærlig hånd. Byen har formået at integrere sine historiske bygninger med moderne arkitektur, idet de nye kulturbygninger er placeret uden for den historiske bykerne. Af den middelalderlige bymur har man bevaret to befæstede byporte, nemlig Serranos og Quart. Piazze de Virgin, som er byens centrum, er anlagt oven på byens gamle romerske torv.

Byen er på samme tid en dynamisk handelsby og en sprudlende kulturby med biografer, teatre og museer. Valencia byder på gode indkøbsmuligheder: kunsthåndværk, moderne design, keramik og smart tøj; mulighederne er nærmest uendelige. I nærheden af rådhuspladsen findes der mange butikker og specialforretninger, der sælger traditionelle egnsprodukter som keramik, sølvarbejde, håndmalede vifter, kniplinger og silkebroderier.

Byen har mange spændende tilbud og står i skyggen af sin mere berømte storebror mod Nord. Men byen har de senere år formået at skabe sig et godt ry og med valget af byen som afholder af Americas Cup 2006 kom byen for alvor på verdenskortet. Det gamle centrum af byen er i enestående stand og al byens arkitektur af betydning står i dag i nyrenoveret og smuk stand. Med opførelse af det fantastiske GAG har Valencia sat sig selv i centrum som en af Spaniens førende på det kulturelle område. Hvert år afholdes både Formel 1 og Motor Grand Prix i byen og dette tiltrækker hvert år tusinde af mennesker sammen med de årlige sejladser af Americas Cup. Tæt på den nyrenoverede havn ligger brede strande og et stort udvalg af restauranter hvor man kan nyde den verdensberømte Paella. I det hele taget tilbyder Valencia en kulinarisk oplevelse med både spansk og udenlandsk mad. Vi nævner her 10 udvalgte seværdigheder – men byen indeholder mange flere – oplev det selv.

Det kollektive trafiksystem er veludbygget i Valencia. Det bedste man kan gøre som turist, er at købe et Valencia Card der udover at være billet til det kollektive trafiksystem også giver rabat på museer m.v.

Lej din billige udlejningsbil og lejebil i Valencia, Spanien lige her og nu!

 
     
 
 

Top 50 Lufthavne

Alicante
Amerigo Vespucci
Arlanda
Atatürk International
Athens Eleftherios Venizelos International
Beijing Capital International Central
Billund
Bruxelles
Capodichino
Charles de Gaulle
Chek Lap Kok International
Costa Smeralda
Dallas-Fort Worth International
Denver International
Dublin
El Prat Barcelona
Fertilia
Fiumicino Leonardo da Vinci
Frankfurt International
Franz Josef Strauss International
Galileo Galilei
Gardermoen
Gatwick
Girona-Costa Brava
Gran Canaria Las Palmas
Haneda International
Hartsfield-Jackson Atlanta International
Heathrow
Helsinki-Vantaa
John F. Kennedy International
Kastrup
Los Angeles International
Madrid-Barajas
Malaga
Manises
McCarran International Airport
Miami International
Milano Malpensa
Nice Côte d'Azur
O'Hare International
Orlando International
Palma de Mallorca
Schiphol
Schoenefeld
Split/Kastela
Sturup
Suvarnabhumi
Tegel Airport
Tenerife South - Reina Sofia
Ålborg

Top 30 byer   Top 10 lande
Alghero
Alicante
Athen
Barcelona
Billund
Bruxelles
Dublin
Firenze
Girona
Helsinki
København
Las Palmas
Los Angeles
Malaga
Mallorca
Malmø
Miami
Milano
Napoli
Nice
Olbia
Orlando
Oslo
Pisa
Rom
Split
Stockholm
Tenerife
Valencia
Ålborg
  Danmark
Frankrig
Grækenland
Italien
Norge
Portugal
Spanien
Storbritannien
Sverige
USA
   

 

 

 

     
www.SuperBilligBilleje.dk © 2013 All rights reserved | Om os | Kontakt | Sitemap