Billiglejebil.dk

SuperBilligBilleje.dk

- Når du enkelt vil leje bil over nettet - billigt!

 
 
 

Lejebil

Søg efter lejebil

Danmark

Europa

Asien

Nordamerika

Mellemamerika

Sydamerika

Afrika og Mellemøsten

Oceania

Generel info og gode råd

Andre biludlejningsfirmaer

Afbestil din lejebil

Find din voucher

Ændre din booking

Generelle lejeregler

Bilklasser

Lavere benzinforbrug

Spar penge

Sikkerhed

Om SuperBilligBilleje.dk

Om os

Kontakt

Forsiden

 
 
 

Lejebil i Miami, Florida, USA

I samarbejde med Cartrawler kan vi herunder tilbyde dig den billigste pris på billeje i Miami, Florida, USA. Når du skal leje bil bør du sammenligne de forskellige selskabers priser og reservere udlejningsbilen i god tid for at opnå den billigste pris. Det første gør Cartrawler for dig.

Cartrawler leder blandt 100 forskellige biludlejningsfirmaer for at finde den billigste pris på en udlejningsbil. Den pris, du ser, er den, du betaler - der tilføjes ingen yderligere afgifter. Prisen inkluderer endda tyveriforsikring, kollisionsforsikring, fri kilometer (som regel) og lufthavnsskatter - og så er der intet afbestillingsgebyr (læs mere her).

Du får via e-mail besked om, fra hvilket selskab du skal hente din lejebil, ganske kort efter din bestilling.

____________________________________________

____________________________________________

Værd at vide hvis du vil leje udlejningsbil i Miami, Florida, USA

Glitter og glamour, palmer, hav og storby. Miamis rygte er til stadighed kantet af grønne kokospalmer og lige så grønne dollarsedler, selvom det kun er en del af sandheden bag denne multikulturelle smeltedigel i hjertet af Florida.

Påvirkningerne fra Caribien, specielt Cuba, men også Haiti og Jamaica, er farverige og spændende indslag i byen, der lig et rudemønster følger havet og storslagne Miami Beach. Allerede i 50’erne købte filmstjerner og modeikoner sommerhuse i Miami, og i 1980’erne satte politikultserien Miami Vice byen på verdenskortet for evigt.

De første beboere i syd Florida var Tequesta indianerne, som opdagede området for mere end 10.000 år siden, og havde det for sig selv indtil spaniolerne besatte det i det 16. århundrede. I 1819 blev det spanske flag sænket, og ”Stars And Stripes” blev hejst over Florida. I starten af det 19. århundrede kom vragjægere fra Bahamas til syd Florida og ”The Keys” for at lede efter resterne af de utallige skibe der led en hård skæbne ved ”Great Florida Reef”.

Vrag-jægerne fra Bahamas blev i Florida og blev Miami’s første permanente beboere, og hjalp med at grundlægge Syd Florida’s første rigtige kvarter; Coconut Grove.

Områdets største forandring kom, takket være en visionær enke fra Cleveland; Julia Tuttle som købte 640 tønder land på nord siden af Miami River i 1891 og flyttede hendes familie ind i de forladte Fort Dallas bygninger. Inden for 4 år havde Tuttle, ”Miami’s Mor”, overbevist Standard Oil’s grundlægger; Henry Flagler, om at han skulle forlænge sin jernbane til Miami, bygge et luksus hotel og lægge grundstenen til en ny by. Jernbanen meldte sin ankomst i 1896, og byen Miami blev grundlagt den 28. juli samme år.

I 1980’erne & 1990’erne kom en multi-milliard dollar investering til Miami, i form af store magtfulde industri virksomheder, som gav Miami sin nuværende ”downtown skyline”, en nyfødt Miami Beach, en moderniseret transport infrastruktur, og en ny livsstil som inkluderer kunst, kultur, sport og underholdning, alt sammen med international accent.

Den dag i dag fortsætter Greater Miami og Miami Beach med at være et internationalt mekka for rejser, forretninger og et spændende sted at etablere et nyt hjem……

Miami Beach's aflange form har gjort det nødvendigt at skelne mellem den nordlige del og den sydlige del af den smalle langtange. Og det er South Beach, der løber med langt hovedparten af opmærksomheden, for det er hernede, du finder hovedparten af Miami Beach's berømte art deco arkitektur med de runde hjørner og blege pastelfarver.

Ingen andre byer i verden har en så stor koncentration af art deco bygninger som Miami Beach. Og hovedparten ligger syd for 15th Street og øst for Washington Avenue. Det er altså i dette område, at turisterne flokkes. Og du behøver ikke kun bevæge dig rundt på Ocean Drive ud til Atlanterhavet, for at få art deco arkitektur.

Miami er meget andet end sommer, sol, sand, strand og vand. Miami har fx en stribe museer og seværdigheder, det er værd at kigge nærmere på. Det gælder bl.a. South Florida Historical Museum og nogle af byens kunstmuseer.

Lej din billige udlejningsbil og lejebil i Miami, Florida, USA lige her og nu!

 
     
 
 

Top 50 Lufthavne

Alicante
Amerigo Vespucci
Arlanda
Atatürk International
Athens Eleftherios Venizelos International
Beijing Capital International Central
Billund
Bruxelles
Capodichino
Charles de Gaulle
Chek Lap Kok International
Costa Smeralda
Dallas-Fort Worth International
Denver International
Dublin
El Prat Barcelona
Fertilia
Fiumicino Leonardo da Vinci
Frankfurt International
Franz Josef Strauss International
Galileo Galilei
Gardermoen
Gatwick
Girona-Costa Brava
Gran Canaria Las Palmas
Haneda International
Hartsfield-Jackson Atlanta International
Heathrow
Helsinki-Vantaa
John F. Kennedy International
Kastrup
Los Angeles International
Madrid-Barajas
Malaga
Manises
McCarran International Airport
Miami International
Milano Malpensa
Nice Côte d'Azur
O'Hare International
Orlando International
Palma de Mallorca
Schiphol
Schoenefeld
Split/Kastela
Sturup
Suvarnabhumi
Tegel Airport
Tenerife South - Reina Sofia
Ålborg

Top 30 byer   Top 10 lande
Alghero
Alicante
Athen
Barcelona
Billund
Bruxelles
Dublin
Firenze
Girona
Helsinki
København
Las Palmas
Los Angeles
Malaga
Mallorca
Malmø
Miami
Milano
Napoli
Nice
Olbia
Orlando
Oslo
Pisa
Rom
Split
Stockholm
Tenerife
Valencia
Ålborg
  Danmark
Frankrig
Grækenland
Italien
Norge
Portugal
Spanien
Storbritannien
Sverige
USA
   

 

 

 

     
www.SuperBilligBilleje.dk © 2013 All rights reserved | Om os | Kontakt | Sitemap