Billiglejebil.dk

SuperBilligBilleje.dk

- Når du enkelt vil leje bil over nettet - billigt!

 
 
 

Lejebil

Søg efter lejebil

Danmark

Europa

Asien

Nordamerika

Mellemamerika

Sydamerika

Afrika og Mellemøsten

Oceania

Generel info og gode råd

Andre biludlejningsfirmaer

Afbestil din lejebil

Find din voucher

Ændre din booking

Generelle lejeregler

Bilklasser

Lavere benzinforbrug

Spar penge

Sikkerhed

Om SuperBilligBilleje.dk

Om os

Kontakt

Forsiden

 
 
 

Lejebil i Las Palmas, Spanien

I samarbejde med Cartrawler kan vi herunder tilbyde dig den billigste pris på billeje i Las Palmas, Spanien. Når du skal leje bil bør du sammenligne de forskellige selskabers priser og reservere udlejningsbilen i god tid for at opnå den billigste pris. Det første gør Cartrawler for dig.

Cartrawler leder blandt 100 forskellige biludlejningsfirmaer for at finde den billigste pris på en udlejningsbil. Den pris, du ser, er den, du betaler - der tilføjes ingen yderligere afgifter. Prisen inkluderer endda tyveriforsikring, kollisionsforsikring, fri kilometer (som regel) og lufthavnsskatter - og så er der intet afbestillingsgebyr (læs mere her).

Du får via e-mail besked om, fra hvilket selskab du skal hente din lejebil, ganske kort efter din bestilling.

____________________________________________

____________________________________________

Værd at vide hvis du vil leje udlejningsbil i Las Palmas, Spanien

Som om prikker på en buet linje ligger øgruppen Kanarieøerne ude i Atlanterhavet vest for Marokko. De fleste af indbyggerne bor på de store øer Gran Canaria og Tenerife. Gran Canaria ligger i hjertet af øgruppen, er 1533 kvadratkilometer stor og er den tredjestørste af Kanarieøerne. Den er en af de mest populære øer og bliver hvert år besøgt af mere end 1,5 million turister. Øerne har et mildt klima året rundt med en gennemsnitstemperatur på 20 grader.

Las Palmas Gran Canarias største by har alle de forretninger og centre, som en storby skal præstere. Der er byliv og oplevelser i kirker, museer og gamle kvarterer. Og den perfekte bystrand gør ikke bare byen til et godt udflugtsmål fra feriebyerne i syd, den er også et glimrende til en hel ferie.

Las Palmas er lang. 14 kilometer. Og smal. Man spadserer derfor ikke bare fra den ene ende til den anden, man vælger kvarterer, man vil udforske, for de har hver deres særpræg og tilbud. Fra strandlivet i nord, til den fredede bydel med katedralen, museer og kolonikvarterer i syd. I midten danner smukke parker centrum for andre kvarterer med hver deres hyggelige plads. Så selv om larm og trafikkaos er det første, man ser, lærer man hurtigt de centrale pladser at kende, og fortroligheden med byen melder sig. Den livlige Santa Catalina er til den udadvendte dag, hvor man vil drikke øl og spise tapas, mens tv-skærmene vræler de sidste fodbold-resultater ud. Her kan man tage mod til sig og udfordre de mange lokale, der nærmest døgnet rundt sidder koncentrerede ved små borde under palmernes skygge over et spil domino eller skak. I Doramas parken falder man til ro og nyder den sirlige skønhed blandt rigmandsvillaerne. San Telmo Parken er ofte oversået med telte, for den er centrum, når noget skal fejres med boder og udstillinger. Den leder direkte over i de traditionelle forretningsstrøg, der nok ligner gamle spanske koloniherrers hjem, men nu er de ramme om fashionable forretninger, restauranter og caféer. Og endnu et ryk tilbage i tiden tager man i den gamle bydel Vegueta, hvor slentreturen går ad smalle gader til den spanske kolonitids højborge, som engang har været et fantastisk mylder af oprindelige guanchere, europæiske søfolk, spanske adelsmænd og indianere. I dag myldrer det igen med folk fra mange lande, der vil opleve hele den historie igen. Nu har de bare korte bukser på. Unesco har udpeget Vegueta til en del af hele menneskehedens kulturarv – en slags verdensfredning.

Det store karneval i Las Palmas afholdes hvert år i februar er de fleste store shows og aktiviteter foregår i Santa Catalina parken. Det store optog er det, der trækker flest turister, men bl.a. valget af karnevalsdronningen samt konkurrencen med de store ensembler er værd at se og viser hvor seriøst kanarierne tager deres karneval.

Lej din billige udlejningsbil og lejebil i Las Palmas, Spanien lige her og nu!

 
     
 
 

Top 50 Lufthavne

Alicante
Amerigo Vespucci
Arlanda
Atatürk International
Athens Eleftherios Venizelos International
Beijing Capital International Central
Billund
Bruxelles
Capodichino
Charles de Gaulle
Chek Lap Kok International
Costa Smeralda
Dallas-Fort Worth International
Denver International
Dublin
El Prat Barcelona
Fertilia
Fiumicino Leonardo da Vinci
Frankfurt International
Franz Josef Strauss International
Galileo Galilei
Gardermoen
Gatwick
Girona-Costa Brava
Gran Canaria Las Palmas
Haneda International
Hartsfield-Jackson Atlanta International
Heathrow
Helsinki-Vantaa
John F. Kennedy International
Kastrup
Los Angeles International
Madrid-Barajas
Malaga
Manises
McCarran International Airport
Miami International
Milano Malpensa
Nice Côte d'Azur
O'Hare International
Orlando International
Palma de Mallorca
Schiphol
Schoenefeld
Split/Kastela
Sturup
Suvarnabhumi
Tegel Airport
Tenerife South - Reina Sofia
Ålborg

Top 30 byer   Top 10 lande
Alghero
Alicante
Athen
Barcelona
Billund
Bruxelles
Dublin
Firenze
Girona
Helsinki
København
Las Palmas
Los Angeles
Malaga
Mallorca
Malmø
Miami
Milano
Napoli
Nice
Olbia
Orlando
Oslo
Pisa
Rom
Split
Stockholm
Tenerife
Valencia
Ålborg
  Danmark
Frankrig
Grækenland
Italien
Norge
Portugal
Spanien
Storbritannien
Sverige
USA
   

 

 

 

     
www.SuperBilligBilleje.dk © 2013 All rights reserved | Om os | Kontakt | Sitemap