Billiglejebil.dk

SuperBilligBilleje.dk

- Når du enkelt vil leje bil over nettet - billigt!

 
 
 

Lejebil

Søg efter lejebil

Danmark

Europa

Asien

Nordamerika

Mellemamerika

Sydamerika

Afrika og Mellemøsten

Oceania

Generel info og gode råd

Andre biludlejningsfirmaer

Afbestil din lejebil

Find din voucher

Ændre din booking

Generelle lejeregler

Bilklasser

Lavere benzinforbrug

Spar penge

Sikkerhed

Om SuperBilligBilleje.dk

Om os

Kontakt

Forsiden

 
 
 

Lejebil i Bruxelles, Belgien

I samarbejde med Cartrawler kan vi herunder tilbyde dig den billigste pris på billeje i Bruxelles, Belgien. Når du skal leje bil bør du sammenligne de forskellige selskabers priser og reservere udlejningsbilen i god tid for at opnå den billigste pris. Det første gør Cartrawler for dig.

Cartrawler leder blandt 100 forskellige biludlejningsfirmaer for at finde den billigste pris på en udlejningsbil. Den pris, du ser, er den, du betaler - der tilføjes ingen yderligere afgifter. Prisen inkluderer endda tyveriforsikring, kollisionsforsikring, fri kilometer (som regel) og lufthavnsskatter - og så er der intet afbestillingsgebyr (læs mere her).

Du får via e-mail besked om, fra hvilket selskab du skal hente din lejebil, ganske kort efter din bestilling.

____________________________________________

____________________________________________

Værd at vide hvis du vil leje udlejningsbil i Bruxelles, Belgien

Bruxelles ( Brussel ) er Europas hovedstad, ikke kun uofficielt , ca. 1/3 af Bruxelles befolkning er udlændinge. Efter EU har oprettet hovedsæde i byen er priserne i stadigt galop opad, så det kan være en meget dyr fornøjelse at gæste byen. Byens officielle fødselsår er 979 hvor den første fortifikation blev opført. 

I slutningen af 1300 tallet var Bruxelles vokset så meget at de omkringliggende vådområder blev drænet og inddraget til beboelse. Igennem tiderne har Bruxelles været en eftertragtet by som de fleste ville have magten over men endelig i 1831 kronedes kong Leopold I og Bruxelles blev landets tosprogede hovedstad. Efter 2den verdenskrigs afslutning kom Bruxelles for alvor på det politiske verdenskort som hovedkvarter for NATO og den Europæiske Union.

Bruxelles har rigtigt meget at byde på. Det er en utrolig smuk by med mange gamle fine pladser og bygninger , og så ikke mindst den dejligt livsbekræftende statue - Manneken Pis der har tisset siden 1619.

For gourmeter ( med tegnebogen i orden ) er Bruxelles et paradis , Michelin har uddelt rigtigt mange stjerner i byen. Men også for almindeligt dødelige uden skattefrie diæter er der meget godt at finde i byen , der er restauranter , affodrings steder , cafeer , fastfood af enhver art og prisklasse , men generelt er det meste godt.

Bruxelles' ældste del ligger indenfor ringvejen, der følger den gamle bymur, som nu er forsvunden. Det meget moderne Bruxelles bevarer stadigvæk sit gamle hjerte koncentreret i de forgyldte laugshuse med gavlvendte facader på Grote Markt.
Det er indenfor ringvejen de fleste turister forbliver når de besøger Bruxelles - desværre – for også i forstæderne findes der meget at se. Marollen, der i dag er et meget trendy område, og ret dyrt at bo i, er byens ældste del.

Grand Place, er Bruxelles hjerte. Et flot torv med landets fineste barokhuse, gotiske Hotel de Ville, populære udendørscaféer og små kælderrestauranter.

Bruxelles overvælder ikke de besøgende. Dens mangfoldighed trænger sig lidt efter lidt ind i bevidstheden og sniger sig ind i hjertet. Byen har mange kirker, museer, parker og monumenter, og den er desuden et paradis for gourmets. Bruxelles har alle slags spisehuse fra elegante fornemme restauranter til caféer på næsten hvert eneste hjørne, alle sammen af fortræffelig kvalitet, for belgierne sætter pris på god mad, hvilket vidnes af de mange restauranter , som er tildelt Michelin-stjerner.

Udenfor centrum findes der en del seværdigheder værd at se, bl.a. Atomium og forlystelsesparken Bruparck med miniatureparken Mini-Europa. I nærheden af disse ligger også området Laeken med det Kongelige slot. Jo – der findes to kongelige slot i Bruxelles – et i centrum, der fungerer som kongens kontor, og et her i Laeken, hvor den kongelige familie bor. Slottet i centrum kan besøges hver sommer. Laeken slottets drivhuse kan besøges hvert forår, når blomsterne er i deres bedste flor. Et besøg i de belyste drivhuse om aftenen er en fantastisk oplevelse.

Lej din billige udlejningsbil og lejebil i Bruxelles, Belgien lige her og nu!

 
     
 
 

Top 50 Lufthavne

Alicante
Amerigo Vespucci
Arlanda
Atatürk International
Athens Eleftherios Venizelos International
Beijing Capital International Central
Billund
Bruxelles
Capodichino
Charles de Gaulle
Chek Lap Kok International
Costa Smeralda
Dallas-Fort Worth International
Denver International
Dublin
El Prat Barcelona
Fertilia
Fiumicino Leonardo da Vinci
Frankfurt International
Franz Josef Strauss International
Galileo Galilei
Gardermoen
Gatwick
Girona-Costa Brava
Gran Canaria Las Palmas
Haneda International
Hartsfield-Jackson Atlanta International
Heathrow
Helsinki-Vantaa
John F. Kennedy International
Kastrup
Los Angeles International
Madrid-Barajas
Malaga
Manises
McCarran International Airport
Miami International
Milano Malpensa
Nice Côte d'Azur
O'Hare International
Orlando International
Palma de Mallorca
Schiphol
Schoenefeld
Split/Kastela
Sturup
Suvarnabhumi
Tegel Airport
Tenerife South - Reina Sofia
Ålborg

Top 30 byer   Top 10 lande
Alghero
Alicante
Athen
Barcelona
Billund
Bruxelles
Dublin
Firenze
Girona
Helsinki
København
Las Palmas
Los Angeles
Malaga
Mallorca
Malmø
Miami
Milano
Napoli
Nice
Olbia
Orlando
Oslo
Pisa
Rom
Split
Stockholm
Tenerife
Valencia
Ålborg
  Danmark
Frankrig
Grækenland
Italien
Norge
Portugal
Spanien
Storbritannien
Sverige
USA
   

 

 

 

     
www.SuperBilligBilleje.dk © 2013 All rights reserved | Om os | Kontakt | Sitemap